6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEveniment caritabil organizat de PMT Craiova pentru pacienţii de la Pediatrie şi Oncologie Pediatrică

Eveniment caritabil organizat de PMT Craiova pentru pacienţii de la Pediatrie şi Oncologie Pediatrică

(Foto: garbo.ro)
(Foto: garbo.ro)

Asociația ANTER, alături de Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova, organizează un eveniment caritabil intitulat „Din suflet, pentru copii!”, dedicat pacienţilor internați în secțiile Pediatrie și Oncologie Pediatrică din cadrul Spitalului Județean Nr. 1 din Craiova. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul Colegiului Naţional „Ștefan Velovan” din Craiova, mâine, începând cu ora 10:30 şi este rezultatul activităților realizate timp de şapte luni de șase voluntari din Italia, Iordania, Turcia şi Georgia, alături de tinerii aflați în custodia penitenciarului. Programul acţiunii va include o expoziție de pictură, o expoziție de fotografie din timpul activităților, un spectacol de muzică și dans realizat de tinerii din cadrul PMT, alături de voluntarii străini, un microrecital de colinde, scenete și momente muzicale.

Fondurile colectate în urma acestui eveniment vor fi utilizate pentru achiziționarea de cadouri destinate copiilor internați în Secția de Oncologie Pediatrică și în Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS