17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljManifestări culturale organizate de Garnizoana Craiova

Manifestări culturale organizate de Garnizoana Craiova

Garnizoana Craiova organizează o serie de manifestări dedicate Sărbătorilor de Iarnă, evenimente care se vor desfăşura la Cercul Militar din Bănie. Mâine, începând cu ora 14:00, în cadrul celei de-a 41-a ediţie a Festivalului Craiova Muzicală, va fi prezentat un spectacol organizat în cadrul proiectului Craiova Capitală Culturală Europeană – 2021, la care intrarea este liberă pentru public.

Joi, 18 decembrie, începând cu ora 17:00, va avea loc spectacolul „Aşteptându-l pe Moş Crăciun”, prezentat de Corul Cercului Militar, Grupul de dans Army Dancer al Cercului Militar, Clubul de arte marţiale al Cercului Militar şi grupul de colindători din cadrul Cercului Militar din Craiova. Spectacolul este dedicat copiilor cadrelor militare şi personalului civil din structurile militare aparţinând garnizoanei Craiova.

Vineri, 19 decembrie, la ora 10:30 va avea loc lansarea cărţii intitulate „Revoluţia din decembrie 1989 de la Craiova”, semnată de profesorul Ionel Turcin, general locotenent în rezervă, prof. univ. dr. Marin Ilie, general maior în rezervă, prof. univ. dr. Ion Pîlşoiu şi profesorul Axente Corneanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS