10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Târg de adopții la Adăpostul canin Breasta

Dolj: Târg de adopții la Adăpostul canin Breasta

Primăria Municipiului Craiova, SC Salubritate Craiova SRL și Asociația  „Viața Animalelor” organizează sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 11.00, la Adăpostul canin Breasta, cea de-a doua ediție a târgului de adopții organizat cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. În cadrul evenimentului, iubitorii de animale vor putea pleca acasă cu unul dintre cei peste 400 de câini fără stăpân cazați la Breasta sau vor putea face donații constând în hrană pentru întreținerea acestora.
În cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile sau care au mai fost cazate aici în trecut, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați gratuit de noii lor stăpâni chiar de la adăpost.
La ediția precedentă a târgului, care a avut loc la finalul anului 2013, aproximativ 15 căței au început o viață nouă alături de familiile adoptive. Scopul organizării evenimentului este promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.
În prezent, 60 de câini fără stăpân sunt adoptați lunar, în medie, de la Adăpostul canin Breasta, o parte dintre aceștia găsindu-și stăpâni în cadrul târgului de adopții organizat în cea de-a treia sâmbătă a fiecărei luni calendaristice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS