7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Voluntarii şi susţinătorii voluntariatului, premiaţi de Direcţia pentru Sport şi Tineret

Craiova: Voluntarii şi susţinătorii voluntariatului, premiaţi de Direcţia pentru Sport şi Tineret

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj, Centrul de Tineret Craiova şi Centrul de Voluntariat Voluntaris au organizat astăzi cea de-a treia ediţie a proiectului „Eşti tare, voluntare!”. Obiectivul acestui eveniment a fost acela de a-i recompensa pe toţi cei care au susţinut voluntariatul în judeţul Dolj în acest an, în cadrul galei fiind răsplătiţi cu diplome şi trofee voluntari, ONG-uri şi persoane fizice şi juridice care au susţinut voluntariatul.

Gazeta de Sud a primit, de asemenea, o diplomă şi un trofeu, fiind declarată „Cel mai tare susţinător al voluntarilor” la categoria media – presă scrisă.

În afară de ceremoniile de premiere, programul evenimentului a inclus două momente artistice – un recital la chitară şi un scurt concert de colinde, susţinut de un grup de copii.

Proiectul „Eşti tare, voluntare!” are rolul de a atrage atenţia opiniei publice asupra importanţei voluntariatului şi de a oferi recunoaştere voluntarilor şi proiectelor de voluntariat din judeţul Dolj recunoaştere.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS