10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prinşi la furat în hipermarket

Craiova: Prinşi la furat în hipermarket

O patrulă de siguranță publică formată din poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie și elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, precum și agenți de pază din cadrul unui hipermarket din Craiova au prins ieri după amiază în flagrant mai multe persoane care au sustras bunuri din magazin, în valoare de 150 de lei.
Cei în cauză au fost identificaţi trei fraţi: Vişan Gabriel, de 31 de ani, Vişan Ionuţ, de 20 de ani, și Vişan Iulian, de 27 de ani, toți din localitatea Fetești, judeţul Ialomița. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, pe numele suspecţilor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.30, poliţiştii craioveni au fost sesizați de către o vânzătoare a unui magazin de îmbrăcăminte din cadrul Electroputere Mall cu privire la faptul că a surprins un tânăr în timp ce sustrăgea un pulover din incinta magazinului.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Craiova ajunşi la faţa locului l-au identificat pe Stănescu Sorinel, de 19 ani, din comuna Celaru, judeţul Dolj, prejudiciul de 100 de lei fiind recuperat şi restituit magazinului.
Pe numele doljeanului a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS