10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Trei spectacole în acest weekend la Teatrul "Colibri"

Craiova: Trei spectacole în acest weekend la Teatrul „Colibri”

Copiii sunt invitaţi în acest weekend să urmărească trei spectacole deosebite, puse în scenă la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri”. Sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 18:00, este programată frumoasa poveste „Albă ca Zăpada”, adaptare după Fraţii Grimm, în scenariul şi regia Iuliei Cârstea. Scenografia este semnată Eustaţiu Gregorian, iar muzica Alin Macovei-Moraru. Din distribuţie fac parte actorii Adriana Ioncu, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea şi Alis Ianoş.

Duminică, 14 decembrie 2014, de la ora 11:00, micuţii sunt aşteptaţi la spectacolul „Prinţul Broască”, o dramatizare de Veselin Boidev după Fraţii Grimm, în regia lui Todor Valov, cu scenografia şi costumele semnate de Stefka Kyuvlieva. Păpuşile folosite la această reprezentaţie sunt confecţionate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska. „Prinţul Broască” îi are în distribuţie pe actorii Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu şi Alis Ianoş. Trebuie menţionat faptul că spectacolul a fost distins cu Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver” desfăşurat la Galaţi în luna noiembrie a acestui an.

Tot duminică, dar de la ora 17:00, vor intra în scenă peste 100 de copii care au urmat cursurile atelierelor Fabricii de poveşti electroCOLIBRI, în perioada octombrie – decembrie 2014. Spectacolul atelierelor Fabricii de poveşti este coordonat și prezentat de actriţa Rodica Prisăcaru. Reprezentanţii Teatrului „Colibri” au precizat că înscrierile pentru un nou ciclu de ateliere se vor face după data de 10 ianuarie 2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS