16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Pompierii au scos apa din curţile a 12 gospodării

Mehedinţi: Pompierii au scos apa din curţile a 12 gospodării

Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit, ieri, cu un autocamion de intervenţie şi o motopompă remorcabilă, în localitatea Crivina, comuna Burila Mare, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte şi beci). Apa provine din precipitaţii şi infiltraţii şi a creat probleme şi la precipitaţiile anterioare.
Tot ieri, un echipaj de pompieri, din cadrul Gărzii de Intervenţie Baia de Aramă, a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o motopompă,  în localitatea Negoieşti, pentru evacuarea apei provenită din precipitaţii dintr-o curte a unei gospodării.
Azi noapte, un echipaj de pompieri, din cadrul Pichetului Strehaia, a intervenit cu o o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o motopompă, în oraşul Strehaia, str. Decebal, pentru evacuarea apei, provenită din precipitaţii, din 10 gospodării (10 curţi şi 1 beci).
Pompierii intervin şi la această oră pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie, în localitatea Crivina, comuna Burila Mare, dar şi pentru evacuarea apei din cele 10 curţi din oraşul Strehaia.
Pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie, din localitatea Faţa Motrului, comuna Stângăceaua, a intervenit SVSU Stângăceaua, iar SVSU Corcova a intervenit pentru degajarea părţii carosabile afectate de alunecări de teren, pe un drum sătesc de pe raza satului Jirov şi pe un drum comunal, de pe raza satului Breţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS