16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident de circulaţie cu două victime în localitatea Răcarii de Jos

Dolj: Accident de circulaţie cu două victime în localitatea Răcarii de Jos

Un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc, ieri dimineaţă, în localitatea Răcarii de Jos.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.45, S. Cosmin, de 23 ani, din Filiaşi, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.E.7 în localitatea Răcarii de Jos, din direcţia Filiaşi către Craiova, la intersecţia cu  strada Tudor Vladimirescu a efectuat viraj stânga fără să acorde prioritate de trecere autoturismului care circula regulamentar pe D.E.70 din sens opus, fiind condus de C. Ady, de 37 ani.
Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în alt vehicul condus de P. Ion, de 45 de ani, din Craiova, ce era oprit regulamentar pe marginea drumului european. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C. Ady şi a pasagerului din partea dreapta faţă din acelaşi autoturism, G. Constantin, de 51 de ani, din comuna Giubega, Dolj. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS