10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 45 de şoferi au fost amendaţi în ultimele 24 de ore

Craiova: 45 de şoferi au fost amendaţi în ultimele 24 de ore

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, o acţiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de   neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii prin loc prevăzut cu indicator sau marcaj. De asemenea, s-a urmărit şi prevenirea accidentelor cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.
Au fost constatate şi aplicate 45 sancţiuni contravenţionale a căror valoare depăşeşte suma de 8.700 lei, dintre acestea 16 fiind aplicate şoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor, iar alte 14 celor care nu au respectat viteza legală de deplasare. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 16 permise de conducere.
Un şofer prins că nu respecta regulile de circulaţie a fost U. Cosmin, de 22 ani, din Craiova, care în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversare. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 810 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS