13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Poliţia Rutieră a reţinut 33 de permise de conducere

Craiova: Poliţia Rutieră a reţinut 33 de permise de conducere

Şoferii craioveni care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor s-au aflat ieri în atenţia poliţiştilor rutieri. În urma acestei acţiuni, 33 de şoferi au rămas fără permis.

Efectivele Poliţiei Rutiere au acţionat, pe principalele drumurile naţional – europene din Dolj şi pe principalele artere rutiere din Craiova, în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie generate de neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. La acţiune au participat şi poliţişti de la formaţiunile de ordine publică din cadrul Secţiilor de Poliţie Urbane 1-6 Craiova şi poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurale 1-5.
În cadrul acţiunii au fost verificate în trafic peste 300 autovehicule, astfel fiind constatate şi aplicate 116 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 16400 lei, dintre care 33 amenzi au fost aplicate pentru neacordare prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.
Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 33 permise, iar 3 certificate de înmatriculare au fost retrase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS