5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPaula Seling revine la Craiova cu spectacolul caritabil "ColinDar"

Paula Seling revine la Craiova cu spectacolul caritabil „ColinDar”

Colindar 2014 (2)

Paula Seling revine în această săptămână la Craiova, unde va susține concertul de colinde „ColinDar”, devenit deja o tradiţie. Ajuns la cea de-a opta ediție, spectacolul caritabil de colinde organizat de Asociaţia Vasiliada se va desfăşura vineri, 5 decembrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Bănie.

Anul acesta concertul va fi deschis cu o suită de colinde bizantine interpretate de Grupul psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane din Craiova și va continua cu un recital al corului Liceului de Arte „Marin Sorescu”. Paula Seling va urca pe scena Naționalului craiovean alături de Corul mimico-gestual „Anghelos”, format din copii cu deficienţe de auz de la Şcoala Specială „Sf. Vasile”, care vor transpune în limbaj mimico-gestual colindele interpretate de artistă.

Fondurile obținute în urma acestui eveniment caritabil vor fi orientate către programul de sprijin pentru persoane cu dizabilități implementat de Asociația Vasiliada.

Colaborarea Asociației Vasiliada cu Paula Seling a început în 2005 și continuă în fiecare an, prin implicarea artistei în numeroase acțiuni filantropice, printre care şi tradiţionalul concert caritabil „ColinDar cu Paula Seling”. În anul 2008 Paula Seling a devenit membru de Onoare al Asociației Vasiliada, iar în decembrie 2010 a primit din partea IPS acad. dr. Irineu Mitropolitul Olteniei și Arhiepiscop al Craiovei, Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana, cea mai înaltă distincție oferită de Mitropolia Olteniei unui laic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS