10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Drumarii intervin pentru deblocarea drumului naţional 67D, după ce mai mulţi arbori au căzut de pe versanţi

Mehedinţi: Drumarii intervin pentru deblocarea drumului naţional 67D, după ce mai mulţi arbori au căzut de pe versanţi

Circulaţia rutieră este blocată miercuri dimineaţa, pe drumul naţional 67 D între localităţile Baia de Aramă (jud. Mehedinţi) şi Băile Herculane (jud. Caraş Severin), după ce mai mulţi arbori s-au desprins de pe versanţi din cauza zăpezii, drumarii intervenind pentru degajarea arterei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţene, arborii au căzut miercuri dimineaţa, în jurul orei 6.00, de pe versanţi şi au acoperit ambele sensuri de mers în localitatea Godeanu, pe o distanţă de 150 de metri, la kilometrii 64+200.
La ora transmiterii acesteia ştiri circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, între Băile Heculane şi Baia de Aramă, la faţa locului intervenind drumari din cadrul Districtului Baia de Aramă pentru deblocarea drumului. Totodată, două echipaje de poliţie se află la faţa locului. În zona Godeanu, în care carosabilul este blocat, stratul de zăpadă atinge 10 – 15 ccentimentri.
Ruta ocolitoare pentru şoferi este Băile Herculane (DN6) – Drobeta Turnu Severin(DN6) – DJ 670 Malovăţ – DN 67 Baia de Aramă.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS