18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPeste 300 de jandarmi mehedinţeni au fost recompensaţi de 1 decembrie

Peste 300 de jandarmi mehedinţeni au fost recompensaţi de 1 decembrie

304 cadre militare din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, care s-au evidenţiat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu  au fost recompensate cu prilejul Zilei Naţionale a României.
Prin ordin al viceprim–ministrului pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, 4 ofiţeri au fost înaintaţi în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad şi care îndeplineau condiţiile legale, astfel: în gradul de locotenent colonel-1ofiţer, în gradul de maior-un ofiţer, în gradul de căpitan-2 ofiţeri.
De asemenea, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, 99 de subofiţeri au fost avansaţi, după cum urmează:  în gradul de plutonier adjutant şef- 7 subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant-11 subofiţeri, în gradul de plutonier major-75 subofiţeri, iar în gradul de plutonier-6 subofiţeri. Tot pentru rezultate deosebite în activitatea profesională, 15 jandarmi au primit diploma de merit (printre  care se numără subofiţerii care s-au clasat pe primele locuri la competiţii sportive)iar 186 cadre militare au fost recompensate de conducerea inspectoratului cu mulţumiri şi felicitări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS