13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie

Robert Downey Jr. și Robert Duvall revin pe marile ecrane în filmul ”Judecătorul”, care va fi prezentat în avanpremieră la Cinema Colours Craiova (Foto: screenart.com)
Robert Downey Jr. și Robert Duvall revin pe marile ecrane în filmul ”Judecătorul”, care va fi prezentat în avanpremieră la Cinema Colours Craiova (Foto: screenart.com)

Cinema Colours Craiova a anunţat programul filmelor pe care le puteţi viziona în această săptămână. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice pe care le puteţi vedea în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, precum şi programul proiecţiilor.

Interstellar – Interstellar: Călătorind prin univers
Regia: Christopher Nolan
Distribuţie: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Gen film: Aventuri, Mister, SF
Durata: 169 minute

„Interstellar” urmăreşte un grup de exploratori care descoperă noi găuri de vierme şi le va explora pentru a învinge limitele omului în călătoria în spaţiu şi pentru a cuceri vastele teritorii în călătoriile lor interstelare. Filmul va aduce în prim plan efectele devastatoare pe care le poate aduce suprapopularea planetei şi lipsa de hrană. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 20:30

Northmen: A Viking Saga – Saga vikingilor
Regia: Claudio Fäh
Distribuţie: Tom Hopper, Ed Skrein
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durata: 110  minute

Un grup de războinici vikingi este părăsit pe un teritoriu inamic după ce nava li se scufundă din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singură şansă, retragerea într-o aşezare a semenilor lor, Danelag, doar că drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscută. Călătoria lor se va transforma într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, căci un duşman de moarte îşi va trimite cei mai viteji soldaţi pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de ameninţarea vikingă. Siguri că o confruntare faţă în faţă nu are sorţi de izbândă, vikingii trebuie să-şi regândească strategia pentru a scăpa de pericol…Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:00

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – Jocurile foamei: Revolta – Partea I
Regia: Francis Lawrence
Distribuţie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă, SF
Durata: 123 minute

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără ţel, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: orele 14:00, 19:10

The Rewrite – Punct şi de la capăt
Regia: Marc Lawrence
Distribuţie: Hugh Grant, Marisa Tomei
Gen film: Comedie, Romantic
Durata: 106 minute

Povestea unui scenarist de la Hollywood care, deşi câştigător de Oscar, se află într-un impas în carieră. El decide să plece într-un orășel pentru a preda scrierea creativă la colegiul local. Acolo se va îndrăgosti de o mamă singură care îi frecventează cursurile și va înțelege că viața îți poate oferi șansa să spui Punct și de la capăt. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 16:20

The Penguins of Madagascar – Pinguinii din Madagascar
Regia: Simon J. Smith, Eric Darnell
Cu: Tom McGrath, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Andy Richter, Chris Miller
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 92 minute

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico şi Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete şi specialişti în complicata artă a deghizării, amuzanţii şi misterioşii pinguini sunt profesionişti ai spionajului global, iar de această dată trebuie să facă echipă cu North Wind, o organizaţie secretă condusă de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatiţe malefice, gata să subjuge lume întreagă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:00
Sâmbătă – Duminică: orele 11:00; 13:00
Luni – Joi: ora 13:00

Jessabelle
Regia: Kevin Greutert
Distribuţie: Joelle Carter, Mark Webber, Sarah Snook
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 90 minute

Creatorii lui Paranormal Activity şi Insidious revin în atenţie cu povestea cu fantome a lui Jessabelle. Tânăra Jessabelle (Sarah Snook) se întoarce în orăşelul de baştină din Louisiana pentru a se recupera în urma unui înfiorător accident de maşină. Fata va trebui să înfrunte un spirit chinuit care-i aşteaptă întoarcerea de prea multă vreme pentru a o lăsa să-i mai scape. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri –  Joi: ora 18:30

Horrible Bosses 2 – Şefi de coşmar 2
Regia: Sean Anders
Distribuţie: Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day
Gen film: Comedie
Durata: 108 minute

După ce Şefi de coşmar a devenit un hit al lui 2011, sequelul porneşte de la o premisă cât se poate de logică: sastisiţi să mai asculte de şefi, Kurt (Jason Sudeikis), Dale (Charlie Day) şi Nick (Jason Bateman) decid să-şi fondeze propria afacere. Doar că un investitor (Christopher Waltz) le dă lumea peste cap anulându-le orice şansă de succes financiar. Ca să rezolve problema, eroii pun la cale un fantezist plan de răpire a fiului investitorului…Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: orele 15:00; 21:30

The Judge – Judecătorul – AVANPREMIERĂ
Regia: David Dobkin
Distribuţie: Vera Farmiga, Robert Downey Jr., Robert Duvall
Gen film: Dramă
Durata: 141 minute

Un avocat de succes se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Aici descoperă că tatăl său înstrăinat, bolnav de Alzheimer, este într-un proces de omor. Bărbatul decide să îi acorde o şansă tatălui, astfel că alege să îl reprezinte la tribunal. Pe măsură ce se apropie de adevăr, avocatul reia legătura cu familia pe care a lăsat-o în urmă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 20:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS