17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjul prezentat în emisiunea "Vino acasă la Brâncuși"

Gorjul prezentat în emisiunea „Vino acasă la Brâncuși”

În cadrul emisiunii „La pas prin Oltenia” de la TVR Craiova se va prezenta duminică, 30 noiembrie, emisiunea „Vino acasă la Brâncuși”.
Dacă anul trecut, când se împlineau 65 de ani de la inaugurarea liniei de cale ferată Bumbeşti – Livezeni, telespectatorii s-au îmbarcat în trenul de epocă Moldoviţa pentru a admira zona spectaculoasă a Văii Jiului, de această dată pot să descopere locurile minunate ale  Gorjului.
Luna septembrie a fost bogată în evenimente menite să contribuie  la o mai bună vizibilitate a obiectivelor cu potenţial turistic din Gorj şi asta pentru că una dintre preocupările Consiliului Judeţean Gorj şi a Autorităţii Naţionale pentru Turism este aceea de a promova acest judeţ ca destinaţie de turism. Începând din acest an, odată cu lansarea Asociaţiei şi a brandului “Acasă la Brâncuşi”, a fost elaborat un nou program de promovare, sub genericul “Vino acasă la Brâncuşi”.
Prima ediţie a proiectului şi-a propus comunicarea directă cu operatorii în turism pentru o mai bună poziţionare a judeţului Gorj pe pieţele turistice naţionale şi internaţionale, şi comunicarea la nivel emoţional, prin spectacole, expoziţii, imagistică şi alte evenimente cultural-artistice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS