12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpectacole de muzică în trei locaţii din Craiova, în acest weekend

Spectacole de muzică în trei locaţii din Craiova, în acest weekend

Craiova Muzicală 41 continuă suita de manifestări, în acest sfârşit de săptămână, cu mai multe evenimente muzicale ce se vor desfăşura în trei locaţii din oraş.

Astfel, vineri, 28 noiembrie , la ora 19.00 va avea loc spectacolul muzical susţinut de Sofia Solist Chamber Orchestra din Bulgaria, la Filarmonica „Oltenia!. Dirijorul acestui concert va fi Plamen Djouroff.
Sâmbătă, 29 noiembrie, la ora 11.00, la Filarmonica „Oltenia” va avea loc concursul cu premii, dedicat familiilor iubitorilor de muzică clasică, „Să (re)descoperim Filarmonica în Cheia FAmilia”.
Tot sâmbătă, de la ora 19.00, la Filarmonică se va desfăşura Atelierul de muzică contemporană „Archaeus” al Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română”. Conducerea muzicală o va face Liviu Dănceanu.
Duminică, 30 noiembrie, la ora 12.00, va avea loc un concert de muzică sacră susţinut de corul Catedralei Episcopale „Madona Dudu”. Dirijorul corului este Alexandru Racu.
De asemenea, duminică începând cu ora 19.00, Muzeul de Artă găzduieşte un recital de chitară susţinut de Giordano Passini, din Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS