12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSC Jiul SA vrea să le facă parcare locatarilor din spatele hotelului

SC Jiul SA vrea să le facă parcare locatarilor din spatele hotelului

SC Jiul SA a propus primăriei să facă pe cheltuiala proprie  o nouă parcare locatarilor din spatele hotelului
SC Jiul SA a propus primăriei să facă pe cheltuiala proprie
o nouă parcare locatarilor din spatele hotelului

Locatarii blocului din spatele Hotelului Jiul, aflat într-un amplu proces de extindere și modernizare, vor putea avea o nouă parcare atunci când lucrările la viitorul Ramada Plaza vor lua sfârșit.
SC Jiul SA a înaintat o cererere Primăriei Craiova pentru a solicita permisiunea de a-și extinde suprafața șantierului cu 542 mp, mai ales având în vedere că în perioada următoare se va trece la activitatea de îndepărtare a cărămizilor aparente de pe faţada celei de-a doua clădiri. „Am propus primăriei să extindem spațiul destinat șantierului, mai ales pentru că există riscul ca persoanele care merg prin zonă sau au mașinile parcate acolo să fie afectate de căderea de cărămizi sau alte materiale. Vrem, prin această extindere, să prevenim anumite pericole și să protejăm bunurile oamenilor, iar la final, după ce se va termina construcția noului Ramada Plaza, să facem o parcare tot pentru locatarii din zonă. Le vom oferi ceva înapoi cetățenilor care ne-au înțeles în toată această perioadă“, a explicat Florin Opriș, administrator SC Jiul SA.
Conform proiectului de hotărâre postat pe site-ul Primăriei Craiova, SC Jiul SA se obligă, pe lângă asfaltarea propriu-zisă, să evidențieze locurile de parcare și să delimiteze zonele pentru spații verzi. Proiectul de hotărâre și acceptarea asocierii dintre primărie și SC Jiul SA vor fi votate astăzi (joi – n.r.), în ședința consiliului local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS