24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţist doljean premiat ca scriitor

Poliţist doljean premiat ca scriitor

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a fost premiat ieri, în cadrul Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a M.A.I, pentru unui roman poliţist deosebit de interesant.

Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne a găzduit deschiderea Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a M.A.I.- ediţia a XVIII-a, fiind premiaţi şi câştigătorii  premiilor şi trofeelor Editurii M.A.I.
În cadrul Ceremoniei de decernare a premiilor, printre câştigători s-a numerat şi comisarul Dan Noţulescu, care a ocupat locul al II-lea, cu romanul poliţist „Cercul Vicios”.
Din  anul 2009, comisarul Dan Noţulescu activează în cadrul Serviciului Cabinet unde desfăşoară activităţi de coordonare şi monitorizare, anterior acesta  lucrând la compartimentul de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Craiova.
Romanul „Cercul Vicios” este prima carte a comisarului, iar inspiraţia a avut-o ca urmare a cazurilor rezolvate şi a experienţelor trăite în activitatea de poliţist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS