21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Eleve dispărute, căutate de poliţie

Gorj: Eleve dispărute, căutate de poliţie

Două eleve din Târgu Jiu sunt căutate de poliţie, după ce au plecat de acasă. Elena Cristina Negrescu, de 16 ani, a plecat de la domiciliu pe 22 noiembrie şi nu a mai revenit. Semnalmente elevei sunt următoarele: înălţime 1,60 metri, greutate 45 de kilograme, constituţie astenică, ochi căprui, păr tuns scurt, şaten, ten deschis la culoare. În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni de blugi de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de adidaşi din material textil de culoare portocalie.

De asemenea, pe 23 noiembrie a plecat de la domiciliu Luiza Elena Nicolae, de 16 ani, elevă în clasa a-X-a la o instituţie de învăţământ din Târgu Jiu. Semnalmentele fete sunt: înălţime 1.70 metri, greutate 55 kilograme, ten deschis, păr blond, creţ, prins în coadă, ochii verzi, constituţie atletică, fără semne particulare. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colant de culoare maro, o geacă de fâş, până în talie de culoare maro, iar în picioare purta o pereche de cizme de culoare neagră.
Persoanele care pot da relaţii despre minore, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Cele două eleve se cunoşteau şi este posibil să fi plecat împreună.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS