16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljImpact violent cu un cap de pod

Impact violent cu un cap de pod

Oamenii legii au stabilit după primele cercetări că șoferul a pierdut controlul mașinii din cauza neatenției
Oamenii legii au stabilit după primele cercetări că șoferul a pierdut controlul mașinii din cauza neatenției

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs ieri după-amiază, pe DJ 561, în comuna doljeană Cerăt. Una dintre victimele accidentului a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova cu elicopterul SMURD.

Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Ion Gună, de 77 de ani, din comuna Goicea, care conducea un Opel Astra pe DJ 561, în localitatea Cerăt a pierdut controlul direcției și a ieșit de pe șosea, după care a lovit un cap de pod pe care l-a spart. Ulterior, mașina a fost proiectată în șanț și s-a oprit în următorul cap de pod. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță, dar și elicopterul SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Dolj a trimis încă o salvare.
Ileana Gună, de 73 de ani, soția șoferului, care a fost rănită mai grav, a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova cu elicopterul SMURD, care a aterizat pe câmp, la marginea comunei. Ion Gună și alți doi pasageri din mașina sa, Gheorghe Șarpe, de 74 de ani, și Iulian C., de 16 ani, au suferit leziuni mai ușoare și au fost transportați cu ambulanțele la aceeași unitate medicală.
În fața polițiștilor, șoferul a explicat că a pierdut controlul direcției după explozia unui cauciuc, însă oamenii legii au altă ipoteză. „Din primele cercetări s-a stabilit că accidentul de circulație s-a produs pe fondul oboselii la volan. Colegii de la Segarcea continuă cercetările pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care s-a produs acest accident de circulație, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a precizat pentru GdS Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS