10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljContestaţia deciziei de eliberare condiţionată a lui Antonie Solomon se judecă pe 10 decembrie

Contestaţia deciziei de eliberare condiţionată a lui Antonie Solomon se judecă pe 10 decembrie

Dosarul privind cererea de eliberare condiţionată formulată de Penitenciarul Pelendava pentru deţinutul Antonie Solomon, fostul edil al municipiului Craiova, a ajuns astăzi la Tribunalul Dolj. Contestaţia formulată de procurorii DNA urmează să se judece pe data de 10 decembrie. Reamintim că pe 13 noiembrie Judecătoria Craiova a admis cererea de eliberare condiţionată a lui Antonie Solomon, însă procurorii anticorupţie nu au fost de acord cu hotărârea instanţei şi au contestat-o la Tribunalul Dolj.

Pe 20 septembrie 2013, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) l-a condamnat pe Antonie Solomon la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și fals intelectual, alături de Cornel Penescu, fostul patron al firmei PIC și al echipei de fotbal FC Argeș. Solomon a fost arestat preventiv pe 3 martie 2010, fiind acuzat de procurorii DNA că a primit 50.000 de euro mită de la omul de omul de afaceri Cornel Penescu, pentru emiterea a două autorizații.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS