17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetaţi pentru tăiere ilegală material lemnos

Doljeni cercetaţi pentru tăiere ilegală material lemnos

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 15 Rurală Filiaşi şi Postului de Poliţie Argetoaia, în temeiul sesizărilor primite, s-au deplasat ieri în pădurea situată în apropierea satului Salcia, unde au stabilit faptul că un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, tăiase 16 arbori din specia salcâm, nemarcaţi şi fără să fie autorizat de Ocolul Silvic Filiaşi.
În pădurea situată în apropierea satului Poltmelţu au fost identificaţi doi bărbaţi de 37 de ani şi respectiv de 62 de ani, ambii din comuna Coţofenii din Dos, Dolj în timp ce transportau, cu o căruţă, mai mulţi arbori. Cei doi au tăiat şi sustras din pădure 14 arbori, de esenţă plop, care nu prezentau aplicată marca organelor silvice.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor şi lăsat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Filiaşi, urmând ca valoarea prejudiciului va fie stabilită ulterior de către reprezentanţi ocolului silvic.
Pe numele celor în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală şi sustragere material lemnos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS