10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un minor de 15 ani i-a furat telefonul mobil unui trecător pe strada Brestei

Craiova: Un minor de 15 ani i-a furat telefonul mobil unui trecător pe strada Brestei

Poliţiştii craioveni am fost sesizați prin SNUAU 112 ieri, în jurul orei 15.51, de T. Marian, de 20 de ani, din Craiova cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Brestei, din Craiova, i-a fost sustras telefonul mobil de către un tânăr necunoscut, care a fugit pe strada Maria Tănase din municipiu.
În scurt timp, la fața locului a ajuns o echipă de siguranță publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie şi jandarmi din cadrul GMbJ Craiova, care, procedând la verificarea și cercetarea zonei respective a fost prins autorul L.C., de 15 ani, din Craiova.
Telefonul sustras, în valoare de circa 1100 lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. În continuare, la nivelul subunității, se continuă cercetările  pentru stabilirea întregii situații de fapt urmând ca, după administrarea întregii probațiuni, să fie propuse măsuri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS