14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 21 - 27 noiembrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 21 – 27 noiembrie

”Jocurile foamei: Revolta - Partea I” rulează în această săptămână la Cinema Colours Craiova
”Jocurile foamei: Revolta – Partea I” rulează în această săptămână la Cinema Colours Craiova

Cinema Colours Craiova aduce şi în această săptămână cele mai noi şi populare filme. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula la cinematograful craiovean în perioada 21-27 noiembrie, precum şi programul proiecţiilor.

The Boxtrolls – Boxtroli
Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi
Distribuţie: Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Nick Frost
Gen film: Aventuri, Familie
Durata: 96 minute

„Boxtroli” este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cel mai mirositor dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:00
Luni – Miercuri: ora 13:00

John Wick
Regia: David Leitch, Chad Stahelski
Distribuţie: Willem Dafoe, Michael Nyqvist, Keanu Reeves, Adrianne Palicki
Gen: Acţiune, Thriller
Durata: 101 minute

Keanu Reeves revine la genul action cu John Wick, un film în care intepretează personajul titular, un asasin plătit retras din activitate. Deşi a lăsat praful să se aşeze pe colecţia de arme, Wick va începe să le folosească din nou pentru a se răzbuna pe gangsterii care i-au ucis câinele, singura amintire de la soţia sa decedată. Conştient că acesta e doar începutul unei răfuieli pe viaţă şi pe moarte, Wick nu se va da în lături de la nimic pentru a-i lichida pe gangsterii conduşi de periculosul Viggo Tarasov (Michael Nyqvist). Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 16:20

Interstellar – Interstellar: Călătorind prin univers
Regia: Christopher Nolan
Distribuţie: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Gen film: Aventuri, Mister, SF
Durata: 169 minute

„Interstellar” urmăreşte câţiva exploratori care descoperă noi găuri de vierme şi le vor explora pentru a învinge limitele omului în călătoria în spaţiu şi pentru a cuceri vastele teritorii în călătoriile lor interstelare. Filmul va aduce în prim plan efectele devastatoare pe care le poate avea suprapopularea planetei şi lipsa de hrana. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecțiilor:
Vineri – Joi: orele 13:10; 20:30

Northmen: A Viking Saga – Saga vikingilor
Regia: Claudio Fäh
Distribuţie: Tom Hopper, Ed Skrein
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durata: 110 minute

Un grup de războinici vikingi este părăsit pe un teritoriu inamic după ce nava li se scufundă din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singură şansă, retragerea într-o aşezare a semenilor lor, Danelag, doar că drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscută. Călătoria lor se va transforma într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, căci un duşman de moarte îşi va trimite cei mai viteji soldaţi pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de ameninţarea vikingă. Siguri că o confruntare faţă în faţă nu are sorţi de izbândă, vikingii trebuie să-şi regândească strategia pentru a scăpa de pericol… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 18:20

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – Jocurile foamei: Revolta – Partea I
Regia: Francis Lawrence
Distribuţie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă, SF
Durata: 123 minute

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără ţel, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: orele 19:00; 21:20

The Rewrite – Punct şi de la capăt
Regia: Marc Lawrence
Distribuţie: Hugh Grant, Marisa Tomei
Gen film: Comedie, Romantic
Durata: 106 minute

Povestea unui scenarist de la Hollywood care, deşi câştigător de Oscar, se află într-un impas în carieră. El decide să plece într-un orășel pentru a preda scrierea creativă la colegiul local. Acolo se va îndrăgosti de o mamă singură care îi frecventează cursurile și va înțelege că viața îți poate oferi șansa să spui Punct și de la capăt. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 17:00

The Penguins of Madagascar – Pinguinii din Madagascar
Regia: Simon J. Smith, Eric Darnell
Distribuţie: Tom McGrath, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Andy Richter, Chris Miller
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 92 minute

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico şi Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete şi specialişti în complicata artă a deghizării, amuzanţii şi misterioşii pinguini sunt profesionişti ai spionajului global, iar de această dată trebuie să facă echipă cu North Wind, o organizaţie secretă condusă de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatiţe malefice, gata să subjuge lume întreagă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Sâmbătă – Duminică: orele 11:00; 13:00
Joi: ora 13:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS