16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAntonie Solomon, eliberat condiţionat de Judecătoria Craiova

Antonie Solomon, eliberat condiţionat de Judecătoria Craiova

Judecătoria Craiova a luat azi decizia de a-l elibera condiţionat pe fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 3 zile.

În încheierea de şedinţă, Judecătoria Craiova a precizat că „Admite propunerea de liberare condiţionată formulată Penitenciarul Pelendava Craiova, privind pe condamnatul Solomon Antonie. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului nr. 121/2013 emis de Tribunalul Bucureşti, secţia I penală. În baza art. 275 pct. 4 alin. 3 C.p.p. Cheltuielile judiciare în cuantum de 50 de lei,rămân în sarcina statului . Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică azi 13.11.2014″.
Fostul primar al Craiovei a fost condamnat definitiv pe 20 septembrie anul trecut, la 3 ani de închisoare cu executare. Acesta a fost închis de infracțiuni de corupție, fiind acuzat că ar fi primit șpagă 50.000 de euro pentru emiterea autorizației de construcție pentru hypermarketul PIC. El a fost încarcerat în Penitenciarul Pelendava din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS