12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Vâlceni, cercetaţi pentru înşelăciune

Mehedinţi: Vâlceni, cercetaţi pentru înşelăciune

(Foto: sursazilei.ro)
(Foto: sursazilei.ro)

Doi bărbaţi din municipiul Râmnicu Vâlcea sunt cercetaţi pentru înşelăciune de către poliţiştii mehedinţeni, după ce i-ar fi dat bijuterii care păreau a fi din aur unui bătrân din Orşova, acesta constatând ulterior că a fost păcălit.

Poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi miercuri că unui bătrân de 78 de ani i-au fost sustrase bijuteri din aur, de către două persoane necunoscute, prin inducere în eroare.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, bătrânul facând un schimb de bijuterii cu două persoane necunoscute. Aceasta a primit două inele, o brățară și un lănțișor din metal care păreau a fi din aur și a oferit un lănțișor din aur de 7 gr în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Ulterior a sesizat că bijuteriile nu sunt din aur, motiv pentru care a apelat Serviciul Unic de Urgență 112”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.
În urma cercetărilor efectuate au fost identificați suspecții infracțiunii de înșelăciune, ca fiind un tânăr de 26 ani și un alt bărbat de 43 ani, ambii din municipiul Rîmnicu Vâlcea, județul Vâlcea. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înşelăciune.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS