10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Bătaie între două opozante din Orşova

Mehedinţi: Bătaie între două opozante din Orşova

Mirela Iovanovici

O simpatizantă PSD a ajuns la Spitalul Municipal Orşova, duminică după-amiază, după ce a fost agresată de o simpatizantă PNL, în apropierea unei secţii de votare, cazul fiind cercetat de poliţiştii din Orşova, după ce ambele au depus plângere.

 

Altercaţia dintre cele două opozante a început în apropierea secţiei de vot numărul 73, de pe strada Ştefan cel Mare, unde ambele femei au mesr să ducă apă şi sandwich-uri reprezentanţilor PSD şi respectiv ACL din secţia respectivă. Cum una avea un susţinător la alegerile prezidenţiale iar cealaltă altul, li s-a părut motiv suficient să-şi descarce tensiunea din ziua scrutinului.

„Împreună cu doi colegi, membri PSD, am mesr la secţia numărul 73 de pe strada Ştefan cel Mare, să ducem apă şi sandwich-uri. Acolo, doamna Ianculovici Camelia cu încă un coleg al dânsei erau de vorbă cu membra lor. Noi am stat paşnici în maşină. La un moment dat, doamna mi-a făcut poză la maşină. Atunci am ieşit din maşină şi i-am cerut explicaţii, cu ce ocazie îmi face poză la maşină. Dânsa m-a agresat fizic, la gât, a dat cu picioarele, în coaste, peste tot. Am depus plângere şi am fost şi la Urgenţă”, a declarat simpatizanta PSD, Mirela Iovanovici.

După ce s-au lovit reciproc, una dintre cele două a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar cealaltă a rămas fără telefonul mobil.

„S-a prezentat o bolnavă, afirmativ cu agresiune în zona cervicală anterioară, cu o plagă escoriată supra şi sub hioidiană. Posibil prin agresiune. I-am făcut toaleta şi pansamentul plăgii, i-am dat un Distonocalm şi i-am spus să revină pentru îngrijirea ulterioară a plăgii”, a declarat medicul din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Orşova, Gheorghe Boţoacă.

De partea cealaltă, preşedintele PNL Orşova, Dan Papavă a declarat că şi simpatizanta PNL a avut de suferit în urma altercaţiei.

„În momentul în care au ieşit din secţia respectivă, s-au întâlnit cu doamna Iovanovici.A sărit la dânsa, a lovit-o i-a picat telefonul şi s-a produs o busculadă între cele două. În despărţirea lor a sărit colegul nostru, domnul secretar şi aşa le-a despărţit. În urma busculadei care s-a produs a suferit traumatisme, nu se simte bine. A depus plângere penală la Poliţie urmând ca organele competente să decidă care este situaţia”, a declarat Dan Papavă.

Cazul este departe de a se finaliza pentru că amândouă au făcut plângere la Poliţia din Orşova.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS