11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRestricţii de circulaţie pe mai multe străzi din Craiova

Restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din Craiova

Primăria Municipiului Craiova  anunţă că în data de 01 noiembrie 2014, în intervalul orar 09.00-13.00, se va închide circulaţia rutieră pe strada A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Arieş şi intersecţia cu strada Romul, respectiv cu strada C.S. Nicolaescu Plopşor.

Restricţia se impune ca urmare a desfăşurării competiţiei de atletism Cupa României de Marş seniori. În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe str. A.I. Cuza  obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor sportive, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Începând cu  data de 02 noiembrie 2014, orele 20.00, până pe data de 03 noiembrie 2014, ora 06.00,  se va închide circulaţia rutieră pe anumite sectoare de drum, în perioada desfăşurării activităţilor de preluare a buletinelor de vot de la secţiile de votare.
Restricţiile rutiere se vor impune pe următoarele străzi: Str. Popa Şapcă, Str. A.I. Cuza – tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş, Str. Unirii – tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.
În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe străzile A.I. Cuza şi C.S. Nicolaescu Plopşor, adiacente parcului English Park, obstrucţionează buna desfăşurare a preluării buletinelor de vot, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS