14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 10 şoferi au rămas fără permis în cursul zilei de ieri

Craiova: 10 şoferi au rămas fără permis în cursul zilei de ieri

Ieri, 29 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj şi Biroului Rutier Craiova au continuat acţiunile de verificare  a legalităţii activităţii de transport rutier de mărfuri şi persoane. De asemenea, în atenţia poliţiştilor rutieri au fost şi conducătorii auto care nu respectă obligaţia de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 64 abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 8.000 lei. Dintre acestea, 23 sancţiuni au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor destinate transportului rutier de mărfuri sau persoane, pentru diverse nereguli la regimul circulaţiei, iar alte 7 sancţiuni unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 10 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Unul dintre şoferii sancţionaţi, T. Mihai, de 33 de ani, din Craiova, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism,  pe bulevardul Decebal, şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Acesta a fost sancţionat  contravenţional cu amendă în valoare de 360 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS