11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal Olt: Formaţia americană Tumbling Bones concertează la Caracal

 Olt: Formaţia americană Tumbling Bones concertează la Caracal

Centrul Cultural Municipal Caracal anunţă concertul extraordinar de muzică bluegrass  susţinut de grupul TUMBLING BONES din Statele Unite ale Americii. Evenimentul va avea loc miercuri, 5 noiembrie, la ora 18.00, la Teatrul Naţional din Caracal.
Concertul  de la Caracal este inclus în turneul  grupului american  în România şi face parte din American Music Abroad – un program de schimb cultural între popoare menit să aducă pe scena muzicii mondiale contribuţiile muzicale bogate ale Americii şi cultura sa variată.
TUMBLING BONES este alcătuit din patru tineri inspiraţi de muzica veche. Grupul interpretează o combinaţie de compoziţii originale şi materiale tradiţionale ce se inspiră din muzica bluegrass, muzica folk antebelică şi puţin din rock’n roll-ul contemporan cu care au crescut membrii.  Aceştia îşi creează muzica numai cu instrumente acustice, pantofi de step şi cu vocile lor.
Concertul este organizat la iniţiativa Ambasadei  Statelor Unite ale Americii la Bucureşti care continuă, astfel,  colaborarea cu Centrul Cultural Municipal, după un alt concert pe care l-a susţinut Orchestra  Forţelor Armate Americane Staţionate în Europa, în anul 2012,  pe scena Teatrului Naţional din Cara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS