15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljConferința Afaceri.ro se organizează mâine, în Bănie

Conferința Afaceri.ro se organizează mâine, în Bănie

Reprezentanții firmelor pot afla ce condiții pot fi îndeplinite pentru atragerea de fonduri europene, dar și care sunt noutățile legate de achiziții publice, soluții IT pentru creșterea productivității, agricultură și altele.

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj, Junior Chamber International Craiova și Arhipelago organizează mâine conferința Afaceri.ro, ce va include seminarul cu tema: „Programe de finanțare pentru firme. Surse de finanțare pentru dezvoltarea afacerii și inovare“. Conferința va fi organizată la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din Craiova, pe Calea Bucureşti, nr. 107D, Aula Magna, et. 1, iar lucrările vor începe la ora 9.00 și se vor încheia în jurul orei 15.00. Organizatorii anunță că participarea reprezentanților mediului de afaceri este gratuită.

Ce se va dezbate la conferința Afaceri.ro

În cadrul discuţiilor vor fi prezentate aspecte practice legate de accesarea fondurilor nerambursabile. Importanți speakeri vor pune accentul pe numeroase teme din sfera de business, cum ar fi: „marketing (impactul noilor medii, plăți mobile); achiziții publice și soluții IT de productivitate; agricultura și sectorul nonguvernamental; condiţiile ce trebuie îndeplinite de firme pentru a atrage surse de finanţare; cerinţe legislative şi financiar-contabile; modalităţi prin care firmele pot să recupereze o parte din investiţiile făcute în inovare, prin reducerea de impozite şi taxe, precum şi serviciile de internaţionalizare a afacerilor“, potrivit unui comunicat de presă remis de CCI Dolj.
Seminarul este organizat împreună cu Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Craiova, IPA CIFATT Craiova, Ro4Europe – partener Enterprise Europe Network şi Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică ANCS şi se adresează companiilor ce îşi desfăşoară activitatea în judeţul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS