5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Craiovean reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Aseară, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un craiovean prins cu mașina plină de țigări de contrabandă. Astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii doljeni l-au depistat aseară în Craiova, pe Claudius Bușe, de 57 de ani, din municpiu, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra în care au fost descoperite 26.600 țigarete netimbrate, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.
Din investigaţiile anchetatorilor s-a stabilit faptul că cele 1.330 pachete de ţigarete proveneau din contrabandă, valoarea de piață a acestora fiind de aproximativ 13.300 de lei. Autoturismul folosit la transportul țigărilor de contrabandă a fost indisponibilizat fiind predat organelor vamale care urmează să calculeze și prejudiciul adus bugetului de stat de către suspect. Craioveanul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi va fi prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS