22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Peste 20 de tone de cărbune, confiscate de poliţişti

Gorj: Peste 20 de tone de cărbune, confiscate de poliţişti

Doi bărbaţi din judeţul Gorj au fost prinşi de poliţişti, în cursul zilei de ieri,  în timp ce transportau ilegal cărbune.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, l-au depistat ieri pe S.F., în vârstă de 40 ani, din comuna Bâlteni, în timp ce transporta cu o autoutilitară pe D.J. 673-Bolboși,, cantitatea de 15.460 kg bulgări de cărbune lignit, fără să dețină documente necesare efectuării transportului. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantități de cărbune.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari, l-au depistat pe C.E., în vârstă de 46 ani, din comuna Fărcășești, în timp ce transporta cu o autoutilitară pe strada Tineretului, din orașul Rovinari, cantitatea de 5.160 kg bulgări de cărbune lignit, fără să dețină documente legale de proveniență. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 500 lei, iar întreaga cantintate de cărbune i-a fost confiscată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS