9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFord, investiţii de jumătate de milion de dolari în proiecte adresate comunităţii din Craiova

Ford, investiţii de jumătate de milion de dolari în proiecte adresate comunităţii din Craiova

Compania Ford a anunţat astăzi o investiţie de aproape jumătate de milion de dolari în programe comunitare adresate locuitorilor Craiovei, ca parte a angajamentului susţinut al companiei pentru comunităţile locale în care funcţionează.
Investiţiile sunt realizate cu ajutorul Ford Motor Company Fund and Community Services, care a funcţionat de peste 60 de ani cu finanţare permanentă de la Ford Motor Company şi care colaborează cu parteneri din toată lumea pentru a promova condusul preventiv, educaţia şi viaţa comunităţilor locale.
Ford colaborează cu Fundaţia „Gazeta de Sud” pentru implementarea programelor comunitare în Craiova.
Angajaţii Ford România activează în cadrul Corpului de Voluntari Ford România care acum numără peste 350 de membri. Ei vor lucra împreună în comunitate în zilele fără producţie pentru diverse activităţi precum curăţarea spaţiilor publice, modernizarea grădiniţelor, îmbunătăţirea condiţiilor la Grădina Botanică din Craiova şi multe altele.
Aproape 100.000 de dolari au fost alocaţi în această vară pentru îmbunătăţirea condiţiilor la Universitatea din Craiova, la grădiniţa „Căsuţa Fermecată” şi pentru echipamente medicale noi la Spitalul Judeţean din Craiova.

Ca parte a angajamentului susţinut al Ford pentru siguranţă, Ford România implementează în prezent cursuri de conducere preventivă pentru angajaţii săi. Acestea fac parte din conceptul Ford Driving Skills for Life (DSFL), si sunt implementate în zilele fără producţie la sediul fabricii Ford de către echipa Napoca Rally Academy.
În România, primul program DSFL a avut loc în iunie anul acesta şi s-a bucurat de un real succes, cu 519 de delegaţi şi peste 3500 de participanţi la cursurile de instruire online.
A doua ediţie programului Ford Driving Skills for Life va avea loc în zilele de 15 – 16 noiembrie la Bucureşti şi peste 400 de tineri sunt aşteptaţi să participe la eveniment. Pentru detalii suplimentare, vizitaţi www.drivingskillsforlife.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS