3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Armă cu aer comprimat şi muniţie, descoperite la PTF Bechet

Dolj: Armă cu aer comprimat şi muniţie, descoperite la PTF Bechet

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Bechet au descoperit un cetăţean polonez care a încercat să introducă în România o armă cu aer comprimat şi muniţie, fără autorizaţie legală.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul polonez Miroslav M., în vârstă de 43 ani, pasager într-un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Polonia.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în interiorul autoturismului, între bancheta din faţă şi cele din spate o armă cu aer comprimat marca HATSAN 90 şi 200 de proiectile, care aparţineau cetăţeanului polonez, pentru care acesta nu a putut prezenta autorizaţie legală. Bărbatul a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre documentele legale necesare la trecerea frontierei.
Arma şi muniţia aferentă în valoare de 550 lei au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele cetăţeanului polonez au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS