6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: DSP s-a autosesizat în cazul femeii care acuză medicii că nu i-au tratat mama corespunzător

Craiova: DSP s-a autosesizat în cazul femeii care acuză medicii că nu i-au tratat mama corespunzător

Anca Drulă, femeia care acuză medicii de tratamentul necorespunzător pe care l-a primit mama sa
Anca Drulă, femeia care acuză medicii de tratamentul necorespunzător pe care l-a primit mama sa

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Dolj s-a autosesizat cu privire la cazul Paula Drulă, femeia pe care medicii din  Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova ar fi ţinut-o, în ultimele clipe de viaţă, legată de pat, fără să-i ofere medicamentaţia de care avea nevoie, potrivit celor declarate de fiicat sa, Anca Drulă.

Reprezentanţii DSP precizează că, în conformitate cu art.2 din Ord. MS 1078/2010 privind Regulamentul de organizare şi funcţionare al DSP judeţene şi municipiul Bucureşti, a constituit o echipă de control alcătuită din 3 inspectori din cadrul Serviciului de control în sănătate publică – Compartiment unităţi şi servicii de sănătate, care va verifica aspectele sesizate cu privire la acest caz, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi va întocmi un raport de control care va fi înaintat Directorului Executiv al DSP Dolj şi Ministrului Sănătăţii.
Controlul se va desfăşura în perioada 17-20 octombrie 2014 şi va avea în vedere şi concluziile şedintei din 17.10.2014 a Consiliului Etic al spitalului .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS