22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCaravana "Românii au talent" ajunge pe 20 octombrie la Craiova

Caravana „Românii au talent” ajunge pe 20 octombrie la Craiova

Craiovenii care vor să-şi demonstreze talentul sunt invitaţi la Teatrul Naţional "Marin Sorescu", pe 20 octombrie
Craiovenii care vor să-şi demonstreze talentul sunt invitaţi la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, pe 20 octombrie

Caravana show-ului de divertisment „Românii au talent” a pornit în călătoria spre descoperirea unui talent autentic, iar pe 20 octombrie va sosi la Craiova.

După ce la Braşov, Galaţi, Cluj şi Timişoara mii de români au adus spectacolul în cadrul caravanei, luni, 20 octombrie, începând cu ora 10:00, craiovenii sunt invitaţi la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova, pentru a-şi arăta talentul şi a demonstra că pot primi titlul de cel mai talentat român.
Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis vor continua show-ul începând cu primăvara anului viitor.

Înscrierile pentru ediția a cincea “Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor organizate în mai multe oraşe din România, pentru a putea să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.
De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro sau pot câştiga invitaţii VIP la etapele preselecţiilor sau ale semifinalelor.

Caravana “Românii au talent” va pleca de la Craiova spre Chişinău şi Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS