24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: În arest pentru furt de motorină, după ce nu a oprit maşina la semnalele poliţiştilor

Dolj: În arest pentru furt de motorină, după ce nu a oprit maşina la semnalele poliţiştilor

Noaptea trecută, în jurul orei 02.00, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, fapt pentru care oamenii legii au procedat la urmărirea autovehicului. La scurt timp, poliţiştii au blocat în trafic vehiculului, la volan fiind indentifcat D.Cristian, de 26 ani, din comuna Bratovoeşti, Dolj.
Poliţiştii au efectuat un control, iar în portbagaj a fost găsit un acumulator auto, conducătorul auto neputând justifica provenienţa acestuia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acumulatorul auto precum şi 20 l motorină au fost sustrase, în noaptea de 14 spre15 octombrie, de către conducătorul auto, împreună cu M. Marian, de 26 ani, din comuna Teasc şi E. Cristian, de 28 ani, din Dăbuleni, de la un tractor agricol ce aparţine lui U.Tudor, din comuna Bucinişu, Olt.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de cei trei autori s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introduşi în arestul inspectoratului.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate în proporție de 90%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS