16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcean căutat de autoritățile germane pentru înșelăciune, prins la Sibiu

Vâlcean căutat de autoritățile germane pentru înșelăciune, prins la Sibiu

Un bărbat de 23 de ani, din judeţul Vâlcea, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru înşelăciune, a fost depistat de poliţiştii din Sibiu, informează romanialibera.ro.

„La data de 14 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au depistat, în Municipiul Sibiu, un bărbat de 23 de ani, din localitatea Păuşeşti, judeţul Vâlcea, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile germane au emis la data de 7 octombrie a acestui an, un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, pe teritoriul Germaniei”,  a precizat Poliția.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..
Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând a fi prezentat magistraţilor, pentru confirmarea mandatului european de arestare şi predarea către autorităţile germane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS