11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMobila italiană a ajuns în Craiova prin Casa Magică Design

Mobila italiană a ajuns în Craiova prin Casa Magică Design

casa magica

După mulţi ani petrecuţi în companii multinaţionale şi câteva proiecte dezvoltate pe cont propriu, Liliana Macovei a pornit, la începutul acestui an, într-o nouă aventură. De această dată, Liliana a decis să profite de experienţele sale pe plan profesional şi să îşi canalizeze energia în direcţia pasiunilor personale. A convertit un hobby într-o afacere care s-a dezvoltat rapid şi care i-a depăşit, până acum, aşteptările.

Spiritul său antreprenorial şi caracterul aventurier, pe care îl asociază şi cu zodia sa, au dus la apariţia pe piaţa din Oltenia a unui showroom de mobilă de calitate superioară, un concept modern, bazat pe stil şi rafinament, regăsit sub numele Casa Magică Design. „Eu cred că în viaţă fiecare dintre noi face pentru el un lucru atunci când este pregătit. Eu sunt născută în zodia Săgetătorului şi se spune că o caracteristică a acestui semn este spiritul aventurier. Cred că, pe plan profesional, acest spirit mă caracterizează întru totul“.
Casa Magică este un brand deja cunoscut în Bucureşti, care a câştigat aprecierea clienţilor. Liliana spune că aducerea acestui brand în Craiova s-a petrecut cât se poate de firesc: „Am întâlnit persoanele potrivite, lucrurile s-au legat imediat. A fost întâlnirea cu Antonio Cantera, de la Casa Magică din Bucureşti, cu care s-a născut imediat o colaborare frumoasă. Am găsit apoi şi spaţiul adecvat pentru showroom, iar ideile, care începuseră să apară spre sfârşitul anului trecut, s-au concretizat în primele luni ale acestui an“.
Mobila Casa Magică Design este adusă din Italia, de la furnizori cu tradiţie în domeniu. Alegerea unor produse de calitate superioară implică şi preţuri mai ridicate, însă Liliana crede că piaţa avea nevoie de o astfel de alternativă. „Am analizat piaţa înainte de deschiderea showroom-ului şi am constatat că există cerere pentru mobila de calitate superioară. Sunt puţine firme care prezintă o ofertă diferită, iar mobila pe care o aducem noi la Casa Magică Design are un raport calitate/preț foarte bun. Încercăm acum noi colaborări, de ce nu și cu producători români, însă până acum nu am concretizat nimic“.
În privinţa clienţilor, Liliana spune că în Craiova există mulți oameni cu bun gust, care preferă să investească mai mult pentru un lucru de calitate şi să cumpere periodic câte puţin decât să amenajeze cu totul casa de la început cu costuri mai mici şi produse de o calitate îndoielnică. În plus, Casa Magică Design prezintă interes pentru clienţi din toată regiunea Olteniei, care resimţeau, până acum, lipsa unei alternative.
Succesul conceptului Casa Magică Design se datorează metodei de lucru occidentale şi soluţiilor oferite prin serviciile complete de consiliere. Echipa Casa Magică Design lucrează cu arhitecţi şi manageri de proiect şi realizează, pentru fiecare client, un proiect 3D, pentru ca acesta să vizualizeze mobila aleasă în spaţiul în care aceasta va fi aşezată. Simulările includ chiar şi accesorii şi obiectele de decor, draperii, perdele, sisteme de iluminat. După vizualizarea proiectului, clientul poate face schimbări, fie în privinţa culorilor, fie a dimensiunilor.
„Clienţilor le place să vadă că ne preocupăm şi că suntem atenţi la dorinţele lor. Showroom-ul nostru nu funcţionează după premisa clasică «am văzut produsul acesta, îl cumpăr». Noi discutăm cu toți clienții care ne calcă pragul, le arătăm cataloage cu produsul căutat și împreună căutăm soluția perfectă pentru fiecare proiect sau creăm de la zero un ambient“.
Atmosfera destinsă din showroom-ul Casa Magică Design şi ritmul mai relaxat sunt o provocare pentru Liliana, obişnuită cu alt stil de lucru, însă pasiunea sa o încarcă şi îşi doreşte ca fiecare client să simtă că primeşte toată atenţia necesară.
Partea cea mai grea, spune Liliana, a fost renunţarea la poziţia pe care o avea într-o companie multinaţională, unde lucrase o perioadă destul de lungă. „M-am dezvoltat foarte mult în cadrul companiilor multinaţionale unde am lucrat şi am acumulat o experienţă bogată. Eram foarte interesată de modul în care au reuşit să crească atât de mult. De-a lungul timpului, am mai cochetat cu alte business-uri, dar îmi doream mereu să evoluez, iar când simţeam că am atins punctul din care nu se poate mai mult, dădeam mai departe afacerea. Momentan, aici simt că este loc pentru dezvoltare, iar asta mă motivează. Deja mă gândesc la următorul pas. Aş dori să deschid, în viitor, un mic atelier de mobilă“.

Casa Magică Design Craiova

Calea Bucureşti Bl N8, vis-a-vis de Mall Electroputere
Telefon: 0741 146 746
E-mail: [email protected]
Site: www.casamagica.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS