13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCei opt craioveni condamnaţi în dosarul de infracţiuni cu cardul au fost arestaţi

Cei opt craioveni condamnaţi în dosarul de infracţiuni cu cardul au fost arestaţi

Zece inculpați trimiși în judecată într-un dosar de infracțiuni cu carduri de credit au fost condamnați vineri, printr-o hotărâre a magistraților bucureșteni de la Curtea Supremă. Pe lângă pedepsele cu închisoarea, judecătorii au hotărât să confiște de la inculpați sumele de 124.708 euro, 76.524 de dolari și 70.608 lei, bani făcuți din „tras cu cardul“.

Ieri, 13 ocotmbire , poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –  Compartimentul Urmariri şi Biroul Supravegheri Judiciare, în urma desfăşurării unor activităţi specifice, au identificat şi introdus în arestul I.P.J. Dolj opt craioveni pe numele cărora magistraţii Tribunalului Gorj au emis mandate de executare a pedepsei privative de libertate. Este vorba despre Gheorghe Horaţiu-Cătălin (28 ani), Radu Constantin-Daniel (31 ani), Dudoiu Cristian-Elvis (40 ani), Grigorescu Ionuţ-Alin (24 ani), Ţecu Ionuţ-Florin (35 ani), Ţecu Victor Marian (32 ani), Axinte Robert-Andy (41 ani) şi Mîndreanu Mihai-Cătălin (27 de ani).
Primele trei persoane au de executat o pedeapsă de 2 ani, respectiv 3 ani închisoare pentru celelalte persoane, pentru comiterea de infracţiuni informatice în perioada 2003-2005.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristea Totu şi Puiu Raichel, din alte localităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS