16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Două femei au fost prinse la furat, într-un magazin din zona Rotonda

Craiova: Două femei au fost prinse la furat, într-un magazin din zona Rotonda

Două femei din Craiova au fost prinse, azi, în timp ce încercau să fugă dintr-un magazin din care furaseră articole de îmbrăcăminte.

În cursul acestei zile, în jurul orei 12.40, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, în zona Rotonda, s-au sesizat cu privire la faptul că sistemul de alarmă al unui magazin a fost declanșat, iar două femei, ce aveau asupra lor bagaje voluminoase, încercau, prin forţă, să părăsească magazinul, îmbrâncind angajatele acestuia.

Jandarmii au intervenit şi au procedat la oprirea şi legitimarea celor două tinere, constatând că se numesc B. V., de 30 ani şi B. C., de 22 ani, ambele din Craiova, iar în urma verificărilor au constatat că una dintre ele avea asupra sa, în geanta personală, articole de îmbrăcăminte sustrase din incinta magazinului, ce nu erau achitate la casa de marcat.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cele două tinere au fost conduse la Secția 3 Poliție Craiova și au fost predate, împreună cu documentele întocmite, pentru continuarea cercetărilor.
Bunurile sustrase în valoare de 75 lei au fost restituite administratorului societăţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS