11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Taxă pentru maşinile cu anunţul "de vânzare" în parbriz

Olt: Taxă pentru maşinile cu anunţul „de vânzare” în parbriz

Slătinenii care vor să îşi vândă autoturismul postând anunţuri în interiorul acestuia vor trebui să achite o taxă către Direcţia de Administrare a Domeniului Public si Privat (D.A.D.P.P).
Măsura este prevăzută în regulamentul de utilizare a parcărilor din Slatina şi va intra în vigoare de anul viitor, informează gazetanoua.ro.

Minel Prina, primarul Slatinei, spune că maşinile care au anunţul „de vânzare” pe parbriz, fără o dovadă a achitării acestei taxe, vor fi ridicate.
„De la 1 ianuarie 2015, vom scoate vigneta de parcare. Nu era o mare valoare pentru cei care vând maşini să cumpere această vignetă, dar oricum nu o luau. Într-adevăr, dacă vinde maşina, nu plăteşte nici taxe, nici impozite la Primăria Slatina. Atunci, vrem ca de la 1 ianuarie 2015, cel care vrea să-şi vândă maşina, trebuie să se ducă la primărie şi să-şi plătească o taxă, la Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat. Dacă aţi vrea să vindeţi flori sau cartofi, în orice zonă a Slatinei, vă duceţi la DADPP şi închiriaţi cât aveţi nevoie. Acest vânzător – vorbim de cei care au în parbriz sau oriunde semn cu „de vânzare” – dacă va vrea să-şi vândă maşina, trebuie să aibă dovada că a plătit această taxă. În caz contrar, maşina respectivă va fi ridicată”, a spus primarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS