24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBătaie și scandal în sensul giratoriu

Bătaie și scandal în sensul giratoriu

Cei patru bărbați s-au luat la bătaie într-un sens giratoriu din Craiova
Cei patru bărbați s-au luat la bătaie într-un sens giratoriu din Craiova

Un cititor GdS a surprins, vineri, în jurul orei 14.00, mai multe persoane care și-au împărțit pumni și picioare într-un sens giratoriu din Craiova. Cititorul GdS a filmat întregul scandal și a trimis imaginile pe adresa de e-mail a redacției ([email protected]) cu descrierea „Craiova, capitală culturală“.
În imaginile surprinse se poate vedea că scandalul în care au fost implicate patru persoane a blocat giratoriul de la intersecția străzilor Spaniei și Împăratul Traian din cartierul craiovean Valea Roșie. Aproape un minut, patru bărbați își împart pumni, se îmbrâncesc și se tăvălesc pe asfalt, apoi, în final, mai mulți trecători intervin și îi despart. În tot acest timp, traficul în zonă a fost blocat, scandalul dintre cei patru bărbați fiind „acompaniat“ de claxoanele șoferilor care nu puteau trece prin sensul giratoriu.
Șoferul care a filmat întreg scandalul a mai precizat că cei care se bat sunt, pe de o parte, șoferul autoturismului Daewoo Cielo albastru care se vede în imagini și un pasager al său, iar, pe de altă parte, șoferul autoutilitarei galbene și pasagerul său. Altercația dintre cele patru persoane s-a încheiat abia după ce șoferul autoturismului Cielo a lovit cu picioarele portiera autoutilitarei.
Întrebați despre acest scandal, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au explicat că, vineri după-amiaza, polițiștii de la Secția 3 i-au identificat pe cei patru bărbaţi implicaţi în acest conflict. Toţi au fost duşi la audieri şi au explicat în faţa poliţiştilor că, deocamdată, îşi rezervă dreptul de a nu formula plângeri. Oamenii legii spun că în lipsa plângerilor părților vătămate nu se pot face cercetări pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe. Potrivit legii, cercetarea penală pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe se pune în mișcare la plângerea prealabilă a victimei unei agresiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS