14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Corpul de laboratoare de la Colegiul "Stefan Odobleja" intră în reparaţii capitale

Craiova: Corpul de laboratoare de la Colegiul „Stefan Odobleja” intră în reparaţii capitale

Agenţia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia a anunţat că, în cursul acestei zile, a fost semnat un nou contract de finanţare, care vizează refacere corpului de laboratoare al Colegiului „Ştefan Odobleja”, din Craiova. Proiectul semnat are un buget total de 2.744.972,98 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 2.528.589,49 lei.

Principalele lucrări ce urmează să fie realizate în cadrul proiectului sunt: refacerea finisajelor exterioare, a celor interioare, refacerea instalaţiilor sanitare, a instalaţiilor electrice şi a celor de încălzire. De asemenea, se vor dota laboratoarele şi sălile de clasă.

Pe cele două apeluri deschise în cadrul programului Regio, Axa prioritara 3, DMI 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”, la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia, au fost depuse în total 96 de cereri de finanţare, iar până în prezent au fost semnate 42 de contracte, ce au o valoare totală de aproximativ 66,16 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS