17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O tânără a fost rănită într-un accident rutier pe Calea Bucureşti

Craiova: O tânără a fost rănită într-un accident rutier pe Calea Bucureşti

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18:00, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova,  s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit faptul că I. Bogdan, de 25 de ani ,din Craiova, a condus  un  autoturism pe Calea Bucureşti către bulevardul Decebal şi, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de S. Relu, de 29 de ani, din Craiova, care circula în acelaşi sens. Din cauză că nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de auto din faţa sa, S. Relu a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de V. Mihail, de 38 de ani, din comuna Pieleşti, care oprise în dreptul marcajului pietonal pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.

În urma impactului dintre primele două autovehicule a rezultat rănirea uşoară a Mariei Z., de 20 de ani, din comuna Izvorul Rece, pasageră pe locul din dreapta faţă în primul autoturism.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS