16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Incendiu în gospodăria unei familii din Slatina

Olt: Incendiu în gospodăria unei familii din Slatina

P1040442

Pompierii de la Detașamentul Caracal au intervenit astăzi, în jurul orei 11.30, în municipiul Slatina, pe strada Salcâmului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexele dintr-o gospodărie.

Pompierii de la Detașamentul Slatina au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru stingere incendiului, unde au găsit în flăcări trei anexe gospodărești. Incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, deoarece existau materialelor combustibile în cele trei anexe, care favorizau dezvoltarea incendiului. Pompierii au acționat mai bine de o oră pentru stingerea incendiului, reușind lichidarea acestuia.

Focul a ars o magazie de lemne și circa 6 mc de material lemnos depozitat în aceasta și două anexe construite din lemn pe circa 25 de mp și bunurile aflate în interior ( unelte agricole și material lemnos ).

P1040452

În sprijin a fost solicitat și echipajul SMURD Slatina, pentru că soțul proprietarei, în vârstă de 74 de ani, a suferit un atac de panică. Bărbatul a fost asistat medical la fața locului și nu a necesitat transport la spital. Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spații deschise și lăsat nesupravegheat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS