22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie de proporţii organizată de poliţiştii din Mehedinţi

Razie de proporţii organizată de poliţiştii din Mehedinţi

Poliţiştii mehedinţeni au organizat la sfârşitul săptămânii o razie de proporţii, acţiune în cadrul căreia au fost efectuate peste 70 de controale, au fost instituite 80 de filtre rutiere și au fost verificate în bazele de date 140 de autovehicule. Acţiunea a vizat cu precădere prevenirea și combarea infracțiunilor cu violență, a infracțiunilor economice, a cauzelor generatoare de accidente rutiere, identificarea și tragerea la răspundere a celor care nu respectă regimul armelor și munițiilor precum și asigurarea unui climat adecvat de ordine și liniște publică. Poliţiştii au constatat 22 de infracţiuni, pentru care au aplicat 232 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 65.000 lei.

Cele mai multe sancţiuni, 150, au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, 32 au fost contravenţii la Legea privind ordinea şi liniştea publică, iar 50 de fapte au fost abateri de la Legea pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Totodată, poliţiştii mehedinţeni au reţinut patru certificate de înmatriculare şi 26 de permise de conducere.

Pentru desfăşurarea acestor activități au fost angrenați peste 200 de polițişti din structuri precum Investigații Criminale, Rutieră, Ordine Publică, Investigarea Fraudelor, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de Serviciul de Acțiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS