10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNou sediu pentru Palatul Copiilor din Slatina

Nou sediu pentru Palatul Copiilor din Slatina

Elevii şi profesorii de la Palatul Copiilor din Slatina îşi vor desfăşura activitatea, începând din această toamnă şi până la un nou ordin, în sediul fostului Liceu de Construcţii din Slatina, numit oficial Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, desfiinţat la iniţiativa Primăriei Slatina, potrivit adevarul.ro.

Angajaţii Palatului Copiilor, cu ajutorul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt şi al Primăriei Slatina, au reuşit renovarea a 26 de săli de clasă din incinta fostului Liceu de Construcţii. Reprezentanţii Palatului Copiilor şi Elevilor Slatina au precizat că activitatea în “noul” sediu al Colegiului “Ion Mincu” va demara oficial săptămâna viitoare – pe 1 octombrie, aici urmând să-şi desfăşoare activităţile specifice copiii din cadrul tuturor celor 50 de cercuri din structura unităţii.

Înscrierile la Palatul Copiilor au început pe 15 septembrie sub sloganul „Descoperă-ţi vocaţia! Cultivă-ţi talentul!”.
Tot pe 1 octombrie va avea loc şi Ziua Porţilor Deschise, cu începere de la ora 10.30.

În noul an şcolar 2014 – 2015 se estimează că se vor înscrie pentru a urma cursurile Palatului „Adrian Băran” Slatina, dar şi ale cluburilor copiilor şi elevilor din Balş, Corabia şi Drăgăneşti Olt, un număr de peste 4.000 de copii din între judeţul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS