5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact între două tiruri pe DN 65

Impact între două tiruri pe DN 65

Un șofer de tir, de 28 de ani, din comuna Comișani, Dâmbovița, a fost rănit grav ieri, în urma unui accident de circulație provocat chiar de el pe DN 65, în apropiere de comuna doljeană Pielești.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat că, din primele cercetări, s-a stabilit că Ionuț Bărboianu, de 28 de ani, din comuna Comișani, Dâmbovița, care conducea un tir pe DN 56 dinspre Balș către Craiova, la km 12+600 a pătruns pe contrasens și a acroșat un tir condus din sens opus de Ion Sucitu, de 60 de ani, din Târgu Jiu. În urma impactului, de la remorca tirului condus de Sucitu s-a despins o anvelopă care a lovit și avariat o Dacie Logan condusă dinspre Craiova către Balș de Florin Bălașa, de 39 de ani, din comuna doljeană Tălpaș. După ce a acroșat tirul condus regulamentar de Sucitu, Bărboianu a pierdut controlul direcției și a ieșit de pe drum, trecând la numai câțiva centimetri pe lângă un copac de pe marginea șoselei.
În urma accidentului, Bărboianu a fost rănit grav și transportat la Spitalul de Urgență Craiova. La aceeași unitate medicală a fost transportat și Ion Sucitu, care a suferit leziuni mai ușoare.
Polițiștii doljeni au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului este Ionuț Bărboianu, care a intrat pe contrasens din cauza neatenției în conducere. Oamenii legii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS